E-mountain biking: De mooiste manier om het Toscaanse landschap te verkennen

Kun je ook geen genoeg krijgen van de Toscaanse vergezichten, prachtige stranden en de wilde natuur? Met een fiets tour bij RoBike Outdoor Vision krijg je het allemaal!

Spring op de fiets en laat je verassen door onze comfortabele e-mountainbikes. Als je met ons op pad gaat kom je op plaatsen waar je normaal niet zou komen als je een fiets huurt in de omgeving. Wij hebben vele uren geïnvesteerd in het ontdekken van nieuwe routes en pareltjes in de omgeving. Een tour brengt je langs verschillende high-lights, mooie bossen, eindeloze wijnvelden en uiteraard de mooie kustlijn. Of je nou beginner bent of al vaker op de fiets hebt gezeten dat maakt niet uit. Elke fietstour is op maat en we kijken wat jij graag wil zien, doen of leren.

Onderweg stoppen we regelmatig voor wat tips, tricks of om even op adem te komen. Het gaat bij ons om het totaal plaatje, dus niet alleen maar fietsen. Genieten van de omgeving en van het gezelschap is minstens zo belangrijk.

Enthousiast geworden? Dat dachten we al!

Reserveer nu je tour en ga een hele ochtend of namiddag mee op pad. Voor 75 euro (maximaal 3 personen per tour) bieden we;

  • Fiets tour met gids
  • Helm
  • Backpack met een flesje koud water en reparatie tools
  • Premium E-mountainbike
  • Mooie Polaroid actie foto van de tour. De rest van de foto’s krijg je digitaal.

Mocht je geïnteresseerd zijn in het maken van een fiets tour dan kun je ons bereiken via de volgende kanalen.

Whatsapp: +31612555959

Italiaans tel: (+39)3887305260

Email: robikeoutdoorvision@gmail.com

We kijken er naar uit je te ontmoeten en samen de geweldige Toscaanse landschappen te verkennen.

Jump on and let’s picture adventures together!

Rob(ike)