Un bel viaggio attraverso l’estate italiana.

Jullie hebben dit keer wat langer moeten wachten op mijn nieuwe blog dan gebruikelijk . Gelukkig is de reden hiervoor positief want wat loopt het goed op de camping. We hadden nooit gedacht dat we dit jaar al zo vol zouden zitten, zowel op de sta plaatsen als de huisjes gaat het boven verwachting goed met de boekingen.

De huisjes zitten al vanaf eind Juni vol en ook de komende weken tot begin september blijft dit zo. De sta plaatsen, waar mensen hun tent of caravan kunnen neerzetten zijn tot eind volgende week volgeboekt, daarna wordt het iets rustiger. Ik ben voornamelijk verantwoordelijk voor de indeling van de sta plaatsen en de begeleiding daarnaartoe. Een uitdagende job want probeer het maar voor iedereen goed te doen. Mijn doel is om het iedereen naar hun zin te maken op de dag zelf, morgen zien we wel weer. Tot nu toe gaat dit ons aardig af en hebben we zeer veel tevreden gasten. Voor de gasten die hier in het verleden al kwamen is het even wennen maar ook die kunnen we goed bedienen. Naast het begeleiden naar de sta plaatsen controleer ik de schoonmaak van de huisjes, maak ik roosters en praat ik veel met gasten om te weten wat ze van de camping vinden en waar we kunnen verbeteren.

De camping heeft een flinke metamorfose doorgemaakt daar  ben ik mega trots op. Door mijn enthousiasme te delen met gasten die hier al lang komen probeer ik ze te overtuigen dat we de juiste weg zijn ingeslagen. Verandering is altijd lastig en ik snap heel goed dat als je hier al 20 jaar komt en je vertrouwde plekje is er niet meer dat het even aanpassen is. Gelukkig denken we als camping mee met deze gasten en proberen we op hun wensen en gedachtes in te spelen.

Dan even het volgende. Normaal ben ik er eigenlijk niet zo van om trots op iets te zijn. Altijd kritisch naar mezelf in wat ik doe en onderneem. Maar wat me met de fietsen is overkomen overtreft al mijn verwachtingen. Maurits heeft ruim 1,5 maand geleden de fietsen gebracht. In de eerste week kwam er niemand, na 1,5 week nog niemand………maar dan eindelijk na 2 weken het eerste koppeltje. Wat is het een genot om dit te mogen doen en wat loopt het goed. Ik had nooit verwacht dat ik het zo leuk zou vinden en dat het me zo goed af zou gaan. Gasten zijn positief over de routes die ik heb uitgestippeld en over de manier waarop ik de tour geef. Gewoon zoals ik ben, een beetje (te) amicaal, beetje (te) enthousiast s ’morgens vroeg om 8 uur en met een beetje (te) veel tips over leuke plekjes en restaurantjes.

De fietsen staan normaal ter promotie buiten met een poster daarbij. De afgelopen weken hebben ze meer binnen dan buiten gestaan omdat tijd helaas mijn grootste vijand is. Ongeveer 3 groepen van 2 krijg ik buiten mijn werkzaamheden op de camping op de planning. Iets om met de camping te bespreken richting volgend jaar. Uiteraard wil ik volgend jaar niemand teleurstellen en iedereen mee nemen op avontuur.

Samen met Ray en Tommy ben ik dit project begonnen en ze hebben me hier geweldig in geholpen en ondersteund. Jammer dat we deze zomer nog niet samen werken ,  hopelijk kunnen we hier volgend seizoen aan beginnen. Er zit zoveel potentie in onze ideeën en dit project dat ik er zeker van ben dat er nog hele mooie dingen voor ons liggen. De mountainbike reizen, nieuwe tours en wie weet nog andere sport activiteiten. Kortom een vervolg stap waar ik  mega trots en blij mee ben. Zo fijn om iets te hebben gevonden wat goed bij me past en wat ik met andere kan delen. Ik had geen beter plekje of een betere camping kunnen treffen om mijn dromen waar te maken.

Iedere 2 weken een blog was een beetje te fanatiek. Wel ga ik oprecht proberen om jullie zo nu en dan op de hoogte te houden. Wellicht wat meer met foto’s dan met tekst. Het fotograferen begin ik steeds leuker te vinden, zeker in combinatie met de fietsen. Foto’s vertellen soms ook het hele verhaal en dan is tekst overbodig. Voor nu gaan we beginnen aan de laatste volle maand op de camping. Druk tot eind Augustus en vanaf begin september onze eerste mountainbike reis. Heel spannend maar ongelofelijk veel zin in.

← Vorig bericht

1 Reactie

  1. Everdine

    Hoi Rob, nu alweer iets meer dan een week terug van een fijne vakantie bij je op de camping. We hebben ontzettend genoten en zijn ontzettend blij te hebben mogen zien hoe goed je je zaakjes op orde hebt en dingen geweldig regelt voor de (je)gasten. Hadden hier ook geen twijfels over want je bent een op en top gastheer, je mag trots zijn op jezelf! 😘

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Translate »